Ulrik og Ellis Film

Min filmkarriere begyndte, da jeg var 6 år gammel og optog Super 8-smalfilm. En af mine forbilleder og undervisere var fotografen Ellis B. Jørgensen i Vejen. Hende lærte jeg meget af. Derfor er Ellis Film opkaldt efter hende. 

Jeg omgås mine omgivelser med et nysgerrigt blik og møder tit mennesker, som jeg får lyst til at indfange med mit kamera, så jeg kan fortælle andre om dem. Nogle gange støder jeg på spændende historier, som jeg slet ikke kan lade være med at give mig i kast med. Mit publikum fortjener både at blive udfordret og underholdt, og jeg selv er både kritisk og kræsen, når jeg selv skal se levende billeder. Derfor gør jeg mit bedste for at overraske dig som tilskuer. Det kræver mod og tid at følge sin inspiration og sine indskydelser, men da jeg ikke er så god til at give op, bliver jeg ved indtil jeg har et resultat, som jeg kan være stolt af. Jeg forsøger med humor, alvor, dybde og fascination at gøre min omverden klogere. Det er min erfaring at film og TV kan gøre verden bedre. Men der er stadig masser af arbejde at gøre og mange fortællinger ude i virkeligheden, som ikke verden endnu ikke har set. 

Min mor Helen, var også en nysgerrig smalfilmer.