Dokumentar

Jeg fortæller om virkeligheden set gennem mit kamera på med en metode med fokus på observation og at komme så tæt på sandheden som muligt. Som instruktør er det mig, der lægger snittet og det lægger jeg heller ikke skjul på. De emner jeg fortæller om er relevante og vigtige at skildre, og hensigten er at publikum og seerne lærer noget nyt. De opdager nuancer, som ellers bliver overset. Mennesker bliver portrætteret som de mennesker de er: med fejl og mangler, men også med egne meninger og stærke personligheder.

Virkeligheden bliver ved med at inspirere mig, og jeg støder heldigvis stadig på tålmodige – og sidst men ikke mindst – modige mennesker, der siger ja til at blive filmet. 

Min første film kom til verden, da jeg var 6 år. Jeg fik TV-premiere i 1996. Allerede i 1995 gik jeg på The European Film College, og tog en Master i Broadcast Journalism i 2003.