Dokumentar

Jeg fortæller om virkeligheden set gennem mit kamera. Fortællinger i levende billeder om vores fælles verden har jeg længe vidst skulle være min levevej og min uudslukkelige passion. Derfor gik jeg allerede i 1995 på The European Film College, og tog en Master i Broadcast Journalism i 2003. Plus en hel del efteruddannelse, suppleret med få gode råd fra de bedste i film- og tv-branchen. Men derudover har jeg efterhånden udviklet min egen “Ulrik”-stil hvor jeg fortæller om emner som er relevante og vigtige at skildre, men på min egen måde. Ofte tegner jeg portrætter af store personligheder med unikke kvaliteter; mennesker med en holdning til deres omgivelser. Mennesker, der måske ikke er perfekte, men som gør en forskel.

Virkeligheden bliver ved med at inspirere mig, og jeg støder heldigvis stadig på tålmodige – og sidst men ikke mindst – modige mennesker, der siger ja til at blive filmet.